0

Despre biletul zilei la pariuri

Despre Biletul Zilei la Pariuri

podcast pariuri Biletul zilei la pariuri este pagina pe care mii de pariori vin zilnic pentru a se inspira in pregatirea biletului de pariuri pe care care vor sa il joace. Acesta (biletul) are caracter orientativ si este recomandat sa fie folosit in principal ca sursa de inspiratie si nu luat direct ca atare. Este recomandat ca fiecare parior trebuie sa isi faca propria analiza inainte de a juca

 Biletul zilei de pe acest site este un serviciu de predictii sportive gratuit oferit cu titlu consultativ si este o selectie unica realizata de specialistii siteului nostru pentru a veni in sprijinul pariorilor care cauta zilnic ponturi, meciurile zilei, combinatia cea mai avantajoasa de jucat sau inspiriatia pentru biletul de pariuri complet de jucat intr-o zi.

Pariurile sportive propuse pe bilete sunt recomandate zilnic de pariorii cu care colaboram, sunt analizate cu maximum de profesionalism si, cel mai important, sunt prezentate cu COTELE REALE de la agentiile de pariuri.

Cotele sunt luate de la o singura agentie pentru ca acesta sa poata fi jucat direct (daca pariorul considera ca biletul are pariuri sigure) in acest fel evitandu-se surprizele neplacute in care biletul respectiv este propus cu o cota formata din cele mai bune cote de la mai multe agentii, insa cota totala de pe bilet nu va fi putea fi obtinuta niciodata in mod real.

Biletul pentru pariurile zilei este propus cu o miza de 50RON ca sa poata fi usor recalculat cu alte mize pe care fiecare pariori vrea sa o joace pe bilet.

Strategii de creat cel mai potrivit bilet al zilei

Exista mai multe strategii care pot fi urmarite atunci cand se pariaza pe baza biletelor oferite pe acest site:

:: Biletul zilei jucat Martingale

Pariurile zilei prezentate pe aceasta pagina pot fi jucate urmarind o strategie de tip Martingale. Astfel, desi e posibil ca unele din bilete de pariuri propuse sa nu “iasa” cateva zile la rand, atunci cand va fi castigator va aduce cu sine un profit important care va acoperi eventualele pierderi de pana atunci.

Pe baza istoricului biletelor propuse de pariorii nostrii, cel putin o data pe saptamana biletul a fost castigator in totalitate.

:: Biletul zilei ca sursa de inspiratie

Desi se propune un combo fix, este recomandat ca in paralel sa completati biletul la casa de pariuri preferata doar cu meciurile pe care le considerati ca pariuri sigure. In acest fel, puteti calcula direct, la agentia de pariuri aleasa, cota de pe biletul final, doar cu meciurile alese de dvs.

Este, deasemenea, recomandat sa consulati mai multe bilete ale zilei si sa vedeti daca sunt meciuri care sunt in mod constant propuse pe bilete. Pentru acele meciuri merita investit efort in analiza inainte de a pe juca pe combinatia de pariuri ale zilei pe care o alegeti.

Pe forum exista topicuri separate despre Biletul zilei, unde puteti comenta/cere opinii impreuna cu/de la ceilalti pariori despre evenimentele zilei respective.

 

Indiferent de strategia pe care o urmati, este recomandat sa deschideti conturi de pariuri la cat mai multe dintre agentiile de pariuri existente, pentru a putea incerca strategiile de pariere de biletului zilei incepand cu bonusurile de inscriere oferite.

Aceasta abordare este cea mai sigura pentru dvs intrucat nu aveti nimic de pierdut, ci pariati pe banii caselor de pariuri fara riscuri.

Pentru ca biletu zilei este cautat de multi pariori ca sursa de inspiratie, foarte multe siteuri propun liste de meciuri care sunt promovate ca si meciurile de pariat pe biletele de pariuri. Spre deosebite de alte siteuri care va cer sa nu pariati decat pariurile zilei propuse de ei, noi va recomandam sa cautati predictiile cele mai detailate, tipsterul cel mai inspirat, sa consultati biletu zilei propus de mai multe siteuri serioase (atentie la cele care sunt facute doar ca sa iasa bine in cautari pentru biletu zilei) si sa le combinati cu strategia de pariuri pe care o alegeti astfel incat sa puteti castiga cat mai mult din pariuri, pentru ca asta este scopul principal.

Va dorim inspiratie, bilete castigatoare in fiecare zi si atentie la impostori!

Te asteptam pe FORUMUL DE PARIURI pentru comentarii/sugestii legate de biletul zilei.